Menjar i beure
,
2019
Diumenge 21 d'abril, 10:30h
Finca Oli Migjorn
Navàs

Visita guiada 'Les oliveres d'ara i d'abans. Practica l'oleoturisme al Bages'

T'has parat a pensar el paper tan important que té l'oli en la nostra dieta? Si ets dels que suca pa a l'oli sense pensar en res més, has de fer aquesta visita guiada per descobrir com s'elabora un dels aliments bàsics en la dieta mediterrània.

Començareu la visita a l'obrador per visionar un petit vídeo on coneixereu els principals eixos del projecte d'Oli Migjorn, el projecte de producció d'oli d'oliva verge extra ecològic. 

Després, passejareu entre les oliveres per conèixer les diferències entre les oliveres velles i noves, i les diverses varietats.

Un cop completat el recorregut, tornareu a l'obrador per realitzar el tast dels seus olis, seguint el ritual professional de tast. Descobriràs l'univers de l'oli, la seva complexitat i les seves possibilitats.

Per finalitzar la visita, degustareu diferents tapes elaborades amb oli i xocolata ecològica amb oli d'arbequina, tots dos elaborats per Oli Migjorn.

Per convertir aquesta experiència en un espectacle gastronòmic complet, tens l'opció, després de la visita, de desplaçar-te fins a l'Alberg de Castelladral i gaudir d'un espectacular àpat pensat per assaborir l'oli Migjorn en aquest àpat degustació:
- Crema de carbassó amb oli de pinyons
- Amanida de formatge curat amb oli de tomàquet i farigola
- Carpacció de carbassó/carxofes amb anxoves i vinagreta d'oli d'alfàbrega
- Bacallà confitat amb oli d'arbequina i acompanyat amb una muselina d'all
- Panxeta de porc ral amb col-i-flor i oli de ceps
- Cremós de xocolata amb sals i olis
- Vi Do Pla de Bages

Inscripcions: 

Fes la teva reserva, aquí

Més informació: