AGENDA
Fires i festes
Fira de la Llenega
2019
Diumenge 27 d'octubre
  • Cardona
En tot el municipi

XXVII Fira de la Llenega

El muncipi de Cardona celebrarà la 27a edició de la Fira de Llenega, on el visitant hi trobarà parades per comprar llenegues i altres varietats de bolets i una mostra micològica per conèixer millor els bolets del país.

També hi ha parades amb productes artesans amb elaboracions de bolets (patés, confitats, conserves) i altres productes alimentaris naturals com codonyat, allioli de codony, embotits, formatges, mels…

Els boletaires més experimentats poden participar en el concurs de llenegues que premia el concursant que presenta un nombre més elevat de llenegues, el que porta la llenega més grossa i el que du la llenega més original. Aquestes llenegues es poden veure exposades durant tot el matí.

A més de llenegues, també hi trobem tot tipus de bolets: rovellons, fredolics, camassecs, reigs, surenys, moixernons, camagrocs, carlets, trompetes, llengües de bou…

La vessant gastronòmica hi és representada per la degustació que ofereixen diferents establiments de restauració de Cardona. Entre d’altres plats hi podem tastar: botifarra de llenega, peu, orella i morro de porc amb llenegues, rodó de vedella amb llenegues i pastís de llenegues amb escamarlans. Cada any les receptes són diferents i sempre basades en la cuina de tardor i amb la llenega com a protagonista.

Programa: 

Consultar aquí.

Més informació: 

Et pot interessar

Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega, 2020
Dissabte 6 de juny, 19h
Tàrrega
Alhambra Festival Jazz Vic, Vic, 2020 (compositor londinenc Theon Cross)
Del 8 al 18 d'octubre
Vic
5a edició de l'Encontats de Balaguer, 2020
Del 18 al 20 de setembre
Balaguer
24a edició de Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya a Reus, 2020
Del 9 al 12 de juliol
Reus