Fires i festes
,
2020
Dies 10 i 11 de juliol
Diversos espais
Igualada

24è European Balloon Festival

"Amunt, Igualada!" és l’eslògan de l’European Balloon Festival d’enguany, una edició que servirà per marcar l’inici de l’enlairament metafòric de la ciutat d’Igualada després de superar els difícils mesos de la pandèmia de la Covid-19.

Per evitar aglomeracions, enguany el festival no celebrarà els vols de tarda ni el Night Glow de dissabte a la nit, però sí que mantindrà els vols matinals de divendres dia 10 i dissabte dia 11 de juliol a les 7h del matí perquè tothom en pugui gaudir des de balcons i terrats.

El Festival d’aquest 2020, que arriba a la 24ena edició, serà un homenatge als sanitaris de la Conca d’Òdena, i és per això que el vol inaugural de divendres sortirà de davant de l’Hospital d’Igualada i no des del Parc Central com era habitual. A més, tindrà com a passatgers una trentena de sanitaris; treballadors de l’Hospital i dels Centres d’Atenció Primària, entre d’altres equipaments de salut. L’organització del festival vol agrair així la seva tasca durant la pandèmia que va assetjar amb especial duresa la Conca d’Òdena.

Programa: 

Divendres 10 de juliol
07h | Davant de l’Hospital d’Igualada
Vol inaugural de l’European Balloon Festival, en honor als professionals sanitaris.

Dissabte 11 de juliol
07h | Places i carrers d’Igualada
Vol de ciutat. Enlairament des de diferents places i carrers de la ciutat d’Igualada com la plaça de l’Ajuntament, la plaça de Cal Font, el Parc del Xipreret, el Camp de Futbol del barri de Fàtima, el Pati de l’Escola Ramon Castelltort, o el mateix Parc Central.

Tarda | Diversos indrets
Festa infantil amb un circuit outdoor, un taller de circ, inflables i activitats esportives.
Les activitats estaran repartides per diferents espais d’Igualada, com ara l’Escorxador, l’Estació Vella, el pati del Museu Comarcal de l’Anoia i els patis de les escoles Garcia Fossas i Ramon Castelltort.

Consultar el programa complet aquí.

Organitza: 

Ajuntament d’Igualada i l’empresa fabricant de globus Ultramagic

Col·labora: 

Empreses de vol Globus Kon-Tiki, Camins de Vent i Anoia Balloons

Més informació: 

  • imatge de control 1per1