Activa't
,
2020
Del 5 al 26 de novembre
YouTube
Online

4a edició Cosmògraf

El programa de pensament Cosmògraf afronta aquest any el debat que plana a tot el planeta en un moment en què la pandèmia ha aguditzat les incerteses sobre el futur la vida i, també, sobre el control de l’individu. El Centre Cultural El Casino ha convidat -amb el Grup de Professors de Filosofia de la Catalunya Central, la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya, el Cercle Artístic de Manresa i Cine Club Manresa- onze veus destacades, d’àmbit nacional i internacional, i de diferents disciplines, perquè reflexionin sobre el present i el futur a partir de la pregunta: “Cap on anem?”.

El filòsof i professor de literatura italiana Nuccio Ordine inaugurarà el programa de pensament Cosmògraf, que se celebrarà enguany de forma totalment virtual. Veus autoritzades com l’escriptora Brigitte Vasallo, la científica Clara Prats, l’exministra equatoriana Yolanda Kakabadse, l’escriptor i filòsof Rob Riemen i l’antròloga Yayo Herrero, entre d’altres, intentaran respondre la pregunta “Cap on anem?”.

Totes les entrevistes del Cosmògraf s’emetran en directe a través del canal de Youtube Cultura Manresa i quedaran penjades íntegrament perquè tothom qui ho desitgi pugui recuperar-les en qualsevol altre moment.

> Canal YouTube de Cultura Manresa

Programa: 

Més informació: 

  • imatge de control 1per1