Espectacles
,
2020
Divendres 17 de juliol, 20h
Ateneu La Sèquia
Manresa

Espectacle 'Connexions. De Wudang a Sant Petersburg. Jugues?'

Un espectacle mutidisciplinar fusionant quatre llibres de gèneres tant diferents i tant connectats des de la creativitat, amb els autors com a protagonistes de l'espectacle, on el swing i el blues hi neda i hi balla entre escenes, amenizades amb la dolça veu de la joveníssima cantautora manresana Berta Sala, presentant el seu treball acabat de sortir de l'ou, 'Hertogstraat'.

Els llibres són: 'Connectant instants' de Clàudia Viladrich, '29 nits a Sant Petersburg' de Jordi Ubach, 'El somni de Wudang' de Marta Heredia i 'El crac juganer' de Xavi Forcadell.

Sinopsi: 

Tres personatges en un triangle sentimental on l'amor, els sentiments, les emocions, la manipulació, el bé i el mal lluiten al cor de Sant Petersburg. Una veu en off vinguda de Wudang, el somni més bonic del món, desvetlla, discreta, contundent i metafòrica, la clau per sortir de l'entrellat. Una ànima senzilla i innocent, el cranc juganer, insisteix en recordar que tots vam ser nens, però els nens també tenen les seves lluites i contradiccions i necessiten abraçades. Connexions d'instants entre estacions i poesies i un suau bounce que ens diu que ja és estiu. I ballem.

Preu: 

Taquilla inversa

  • imatge de control 1per1