Activa't
,
2020
Dimecres 3 de juny, 20h
YouTube
En streaming

Pessics de Vida amb Sílvia Bel

L'actriu catalana Sílvia Bel serà la convidada del cicle d'entrevistes Pessics de Vida, on serà entrevistada pel productor cultural, escriptor i columnista manresà, Pep Garcia.

Arran de la situació excepcional que vivim, es farà de forma virtual i es podrà seguir a través del canal de YouTube de l'Ajuntament de Manresa.

Sílvia Bel és una reconeguda actriu de teatre, cinema i televisió amb una àmplia trajectòria artística. A la televisió ha protagonitzat sèries com 'Infidels', 'Ventdelplà' o 'El cor de la ciutat'. L’any 2007 va ser la Colometa de 'La Plaça del Diamant', que després de fer temporada al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) va girar durant un any per diferents teatres del país per acabar a Madrid al Centro Dramático Nacional (CDN). Ha col·laborat amb músics com Lluís Llach i Jordi Savall en diferents concerts poètic-musicals. L'any 2012 rep el Premi Memorial Margarida Xirgu a la interpretació femenina més rellevant de la temporada teatral barcelonina. Actualment compagina la seva faceta d'actriu amb col·laboracions literàries a diferents mitjans i espais culturals.

Preu: 

Accés gratuït

  • imatge de control 1per1