Espectacles
,
2020
Diumenge 6 de desembre, 18h
Teatre Kursaal
Manresa

Sarsuela 'L'home és feble'

'L'home és feble' és una sarsuela del segle XIX adaptada al segle XXI que combina danses urbanes, fusió musical, veus líriques, doblatge en viu i teatre gestual. Una obra per poder arribar i fer gaudir a tots els públics d’una manera multi-artística, dinàmica i divertida.

Un muntatge interpretat amb el quartet musical Clazzics (Adrià Mas, Joel Díaz, Ricard Cots i Nil Moreno), les vocalistes Ainhoa Aguilar i Laia Mata, i un grup de ballarins liderats per Júlia Isanta.

Una coproducció entre Fira Mediterrània i el Festival FABA (Festival Artístic del Barri Antic de Manresa) que es va estrenar a l’Anònima de Manresa l’octubre del 2019.

Sinopsi: 

En aquesta història, la Tecla, criada de Don Luciano, es troba parlant amb Pascuala, que la galanteja. Ella, tot i que no li troba atractiu, està desitjosa de casar-se. Comenten que l'amo es sent sol i avorrit perquè la seva senyora, que està malalta, ha fet un viatge perquè la visitessin diferents metges. Una història plena d’embolics amorosos per recordar-nos que l’home és feble.

Preu: 

15€ general | 12€ galliner| 10€ menors de 25 (comprar entrada aquí - enllaç)

Organitza: 

Ajuntament de Manresa, Manresana d'Equipaments Escènics i El Galliner

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1