AGENDA
Espectacles
Aida Oset
2020
Divendres 17 de gener, 20:30h
  • Manresa
Teatre Kursaal

Teatre 'La lleugeresa i altres cançons'

Es pot fer un espectacle a partir de l’obra d’un filòsof? Poden les idees crear acció, música i imatges? L’obra de Lipovetsky és plena d’exemples, d’anàlisi de situacions que han esdevingut paradigmàtiques de la nostra existència i que de ben segur es poden traduir en situacions, paraules i actes que siguin teatrals.

Per fer-ho, la companyia anoienca Teatre Nu ha comptat amb el talent de l’Ivan Benet, que fa un pas més enllà en la seva carrera afrontant la direcció d’un projecte, i l’Aida Osset, actriu i cantant que aportarà la seva personalitat i el seu talent per crear un espectacle a mig camí entre el monòleg, el musical i el cabaret.

Sinopsi: 

Una infermera ha hagut de deixar la feina: tancada a casa seva es mira al mirall i no es reconeix. A poc a poc, descobrirem que per la seva vida – com per la nostra- floten constantment la idea de lleugeresa, l’alliberament de lligams, la provisionalitat, el núvol, la virtualitat… Els errors i decisions del passat es converteixen en pesantor rigorosa que només la música calmarà. Què va passar el dia D a l’hora H?

Preu: 

15€ | 12€ majors 65 anys, menors de 25 anys i socis del Galliner
Venda d'entrades anticipades aquí.

Més informació: 

Et pot interessar

M.A.P.
Divendres 13 de març, 20:30h
Manresa
Festa de la Llum
Del 14 de febrer al 8 de març
Manresa
Andreu Van den Eynde
Dimecres 26 de febrer, 20h
Manresa
Nits de Joc al CAE
Dijous de febrer, 21:30h
Manresa
The cellist
Dimarts 25 de febrer, 20:15h
Manresa
Fira de l'Aixada
Dies 29 de febrer i 1 de març
Manresa
Ingrid Rodewald
Del 18 de gener a l'1 de març
Manresa