Arts
,
2021
Del 30 d'abril al 9 de maig
Diversos espais
Navarcles, Manresa i Sant Fruitós de Bages

17è Festival CLAM

El CLAM, Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya, celebrarà la dissetena edició, amb una programació de qualitat adaptada als actuals condicionants de la pandèmia, i destacades novetats per garantir el seu futur.

Una nova edició en un escenari marcat per les limitacions, però amb la força i el convenciment dels organitzadors per tirar endavant un certamen, que ara més que mai pel seu contingut social, es presenta com la pantalla reivindicativa per a la presa de consciencia pel que fa a la situació dels drets humans a casa nostra i al món com a estratègia emancipadora i de transformació social. El CLAM torna apostant pel llenguatge cinematogràfic com a instrument i vehicle d’enriquiment, d’empoderament i de conscienciació.

Les condicions vigents d’aforament i horaris son la causa de que les seccions oficials a concurs de curtmetratges i llargmetratges, enguany es facin exclusivament en format online mitjançant la plataforma FESTHOME TV.

La secció de pantalla oberta i les activitats paral·leles seran en format presencial i aquestes ultimes també es podran visualitzar en streaming per aquesta mateixa plataforma i xarxes socials. Assolida la normalitat, aquesta modalitat passarà a ser complementaria i no substitutòria de les sessions presencials.

Programa: 

Consultar aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1