Fires i festes
,
2021
Del 14 al 17 d'octubre
Diversos indrets
Manresa

24a Fira Mediterrània

24a Fira Mediterrània de Manresa, el mercat estratègic de les propostes artístiques que utilitzen l’arrel, la tradició i la cultura popular com a motor creatiu.

Enguany, la programació artística oficial inclou 65 propostes, amb 41 estrenes i torna la presència de l’associacionisme de cultura popular a la Fira.

Després de plantar cara al COVID-19 oferint una excepcional fira virtual i presencial en la passada edició, la Fira Mediterrània de Manresa celebrarà la 24a edició recuperant part de l’activitat que no es va poder fer durant la darrera edició a causa de la pandèmia. Ho farà sense perdre de vista el concepte de flexibilitat, sense el qual no hagués estat possible celebrar la passada edició. En aquest sentit, la Fira planteja celebrar en format presencial tota l’activitat (amb la possibilitat de seguir en línia bona part de l’activitat professional); reforçarà el centre de Manresa com a espai de trobada professional amb la creació d’una nova àrea professional (ÀreaPRO); reactivarà l’activitat de l’associacionisme de cultura popular amb diverses propostes dins la programació artística i amb la creació de la Plaça de la Fira que tindrà diferents parades especialitzades en cultura popular; i recupera el Firaescoles (programa d’activitats artístiques adreçades als centres educatius de la comarca del Bages).

Programa: 

Consulta'l aquí (enllaç)

Preu: 

Comprar entrada o abonament aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1