Espectacles
,
2021
Dies 10 i 17 d'abril, 20h
Espai Manresa 1522
Manresa

4t Quinze Vint-i-dos

Quarta edició del cicle Quinze Vint-i-dos, que va néixer amb la voluntat de dotar un dels espais principals del projecte Manresa 2022, l’Espai Manresa 1522, d’una oferta cultural i artística complementària a la seva activitat habitual, per tal d’atraure un major nombre de visitants, augmentar el coneixement del centre d’interpretació i donar major difusió al projecte Manresa 2022, la importància històrica, la universalitat del personatge i l’empremta manresana d’Ignasi de Loiola.

El cicle aprofundeix en l’objectiu d’oferir una lectura renovada dels conceptes ignasians i els valors del projecte Manresa 2022, a través de la música i les arts escèniques, oferint diàlegs creatius entre artistes de diferents disciplines que ocorren per primer cop i davant del públic. La seva singularitat rau en què no hi ha assaig previ entre els artistes, que interaccionen a l’instant i creen un espectacle únic i efímer al mateix temps que el públic l’està veient.

Programa: 

Dissabte 10 d'abril
20h: Espectacle 'Presències' (Percussió + dansa urbana + dansa clàssica) amb Santi Serratosa, Júlia Isanta i Laura Isanta.
La presència, la consciència d’un mateix, la disponibilitat al canvi a través de l’intercanvi entre la música i el moviment.

Dissabte 17 d'abril
20h: Espectacle 'Entre friccions i evolucions' (Cançó d’autor + teatre físic) amb Anaïs Vila, Pino Steiner i Xavier Palomino.
El diàleg, la resolució de conflicte, la transformació, l’evolució a través de l’intercanvi entre la música i el moviment.

Preu: 

7€ cada espectacle | 12€ abonament (2 espectacles)
Comprar entrades online aquí (enllaç)

Més informació: