Música
,
2021
Dissabte 9 d'octubre, 20h
Teatre Kursaal
Manresa

Concert de Fun Dan Mondays

Concert 'Tarab' de Fun Dan Mondays. 'Tarab' és l’èxtasi que produeix la música; una catarsi de plaer als sentits, plaer al cor i plaer a la ment. Amb una força capaç de remoure les entranyes, la música és el fil conductor de l’espectacle, una música original de la Cia. Fun Dan Mondays que s’interpreta en directe i que els personatges fan servir per emocionar- se i per emocionar, per comunicar-se entre ells i amb el públic.

En aquest espectacle multidisciplinari, el so de la percussió es combina amb sons electrònics i de vent, equilibris acrobàtics, claqué, veus cantades, percussió corporal i dansa, tot al voltant d’una estructura de bidons amb què els personatges interactuen constantment. Un viatge musical extasiant sota la direcció del manresà Dan Arisa.

Preu: 

12€ general | 10€ majors de 65 | 6€ menors de 25 | 12€ majors de 65 (comprar entrada aquí - enllaç)

Fitxa tècnica: 

Direcció musical i composició: Dan Arisa
Intèrprets: Judit Escobar, Nàdia Pesarrodona, Mar Carrasco, Josep Macià, Gerard Ubach, Júlia Ortínez, Cinta Macià, Esther Confalonieri, Marc Ene, Dan Arisa, Albert Oliveres, Roger Giménez, Maria Cofan, Júlia Soler, Ona Pardo, Elena Rescalvo, Ricard Cots, Josep Junyent

Organitza: 

Ajuntament de Manresa, Manresana d'Equipaments Escènics i El Galliner

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1