Música
,
2021
Diumenge 9 de maig, 19h
Teatre La Passió
Esparreguera

Concert 'Sau30. Quina nit-Quina lluna'

El 31 d’octubre de 2017, arrel d’una trobada entre tots els músics, tècnics, managers i “pipes” de Sau, per commemorar els 30 anys del primer concert de la banda, va néixer -com aquell que no vol la cosa- Sau30, amb la intenció de fer un únic concert. Les coses no surten mai com està previst, i el que havia de ser un sol concert es va convertir en una gira de 2 anys, amb un èxit de públic i crítica que van sorprendre a la mateixa banda.

Durant l’estiu de 2020, Sau30 va enregistrar una pel·lícula-documental a l’Observatori Astronòmic d’Albanyà, on van interpretar íntegrament l’àlbum 'Quina Nit' i altres cançons conegudes del grup. 'Quina Nit' (1989) va ser el disc més exitós de Sau. Amb més de 100 mil còpies venudes, conté cançons tant emblemàtiques com 'És inútil continuar', 'Envia’m un àngel', 'Si un dia he de tornar' o 'Boig per tu', entre d’altres. També és un disc carregat de referències “astronòmiques”, i sobretot a La lluna (icona permanent en la carrera del grup). Això fa que l’Observatori Astronòmic ’Albanyà, hagi estat l’espai idoni per l’enregistrament de la pel·lícula.

Al 2021, després de més d’un any de silenci, Sau30 torna als escenaris amb un nou espectacle: 'Quina nit-Quina lluna', on ens ofereixen totes les cançons del disc 'Quina Nit', juntament amb d’altres “clàssics” de la banda. L’espectacle -d’unes dues hores de durada-, està dividit en dues parts i amb l’ajuda de les imatges astronòmiques, cedides per l’Observatori Astronòmic d’Albanyà, portarà al públic a un emocionant viatge per l’univers Sau, amb la lluna com a protagonista.

Preu: 

Des de 25€
Comprar entrades online aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1