Espectacles
,
2021
Diumenge 25 d'abril, 18h
Teatre Eliseu
Roda de Ter

Dansa 'El fil del silenci'

Amb motiu del Dia Internacional de la Dansa (29 d’abril), la companyia Zamdart presenta l’espectacle de dansa 'El fil del silenci'. Es tracta d’una nova producció de la companyia de la qual s’acollirà la pre-estrena, dirigida per l’osonenca Elisabeth Duran, i Indra Dance Company, integrada pels ballarins i coreògrafs Daniel Navarro Lorenzo i Anna Borràs.

Amb aquest espectacle han passat per tot un llarg procés i ara s'han trobat amb les circumstàncies de reconstruir-lo de nou. Sí que tindrà a veure amb el concepte anterior, de les fronteres i les edats generacionals, en tant que l’estructura de l’espectacle serà similar, però hi volen donar un altre sentit de fons. Per això el nou títol, 'El fil del silenci'.

'El fil del silenci' vol ser el resultat d’un procés creatiu des de l’escolta del silenci. Crear a partir de les inquietuds més íntimes i escoltar-les des del silenci, la quietud. Tot un procés que pot portar a diferents respostes i fer passar per diferents estats com l’angoixa, la ràbia… o l’alegria, la calma… fins a arribar al silenci.

Preu: 

8€ | 5€ anticipada
Comprar entrades online aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1