Espectacles
,
2021
Diumenge 25 d'abril, 18h
La Sala Petita d'Osona
Sant Hipòlit de Voltregà

Dansa 'scRakeja’t 2.0'

Amb motiu del Dia Internacional de la Dansa (29 d’abril), la CobosMika Company presenta l’espectale de dansa contemporània i urbana 'scRakeja’t 2.0'.

Un espectacle per a tots els públics que fusiona la dansa contemporània i les danses urbanes a partir d’una battle (combat dansat) protagonitzada per 4 personatges estridents, d’origens molt diversos, que lluitaran fins a deixar-se els ossos per ser els campions universals de l’art del moviment! El que no saben és que un altre personatge sinistre i misteriós els hi posarà més difícil del que creien.

'scRakeja’t 2.0', és un relat dansat amb molt ritme que apropa el llenguatge contemporani als joves a través de l’experimentació de sensacions i emocions provocades pel moviment del cos.

Sinopsi: 

1957. Som a Moscou. En plena Guerra Freda i la cursa espacial. Laika és una gosseta que sobreviu pels carrers de la gelada ciutat. Poc s’imagina que el seu destí la portarà a l’espai dins la nau Spútnik II i passarà a la història de la humanitat com el primer ésser viu en orbitar al voltant de la Terra.

Preu: 

3€
Comprar entrades online aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1