Menjar i beure
,
2021
Dissabte 8 de maig, 11h
Espai Artium
Artés

Doble o res: Formatges i Caves

En el marc de La Primavera del Cava, visita combinada a la Formatgeria Gavarresa i a les caves Artium. Tast de 5 formatges amb 3 caves a l’Altell de l’Espai Artium.

A les 11h quedada al Celler Cooperatiu d’Artés i ruta cap a la nova Formatgeria Gavarresa. Allà el Carles Badia, realitzarà un tour per l’obrador i explicarà com s'elaboren els formatges artesans amb llet de vaca i cabra i un amb Ratafia del Sindicat. Després, tornada al Celler on es farà la visita i es baixarà 3 pisos soterrats de cava, on s'explicarà la historia i la seva elaboració. Passades les 12h entrada a l’Espai Artium i pujada a l’Altell. Allà es realitzarà el tast combinat de 5 formatges i 3 caves, tot guiat per un summiller i un formatger. Tast informal, pedagògic i divertit!

Notes útils:
- Punt de trobada: davant Espai Artium
- Pàrquing públic gratuït just darrere del Celler
- Pels que no n’hagueu tingut prou: un cop acabat el tast podeu visitar l’Agrobotiga i després quedar-vos a la Terrassa urbana a fer un Pack Premium amb el vermut

Preu: 

29€ | Compra les entrades aquí (enllaç)

Organitza: 

AECAVA

Més informació: