Espectacles
,
2021
Del 25 de desembre al 6 de gener del 2022
Teatre Els Catòlics
Cardona

Els Pastorets de Cardona

Els Pastorets de Cardona es representen des de l’any 1900. Originalment van ser adaptats per dos capellans d’una versió en castellà d’Antoni Molins i Gelada ('El nacimiento del Salvador o la Redención del esclavo') -d’aquí els protagonistes, Bato i Borrego. La versió actual va ser recomposta l’any 1944 per Mossèn Josep Domeque, barrejant textos propis i d’altres autors.

L'any passat, en plena tercera onada de la pandèmia, es va optar per uns pastorets reduïts, tant de durada com de personatges, però enguany el plantejament inicial és recuperar el format i l'essència de la versió original, i aprofitar-ho per introduïr-hi alguns canvis.

El principal és el retorn al Teatre els Catòlics, després de tres edicions a l'auditori Valentí Fuster. D'aquesta manera es busca recuperar elements físics, com la "trampilla del dimoni", i d'altres més abstractes, com el "caliu del teatre de sempre". A més, s'ha reestructurat el guió per dotar-lo de coherència temporal, s'hi ha afegit una petita escena i una cançó de pastors.

Horari: 

Dissabte 25 i diumenge 26 de desembre: 18:30h
Dissabte 1, diumenge 2 i dijous 6 de gener: 18:30h

Preu: 

10€ | Comprar entrades online aquí (enllaç)

Organitza: 

Els Pastorets de Cardona

  • imatge de control 1per1