Espectacles
,
2021
Dissabte 13 de novembre, 18h
Teatre Kursaal
Manresa

Espectacle 'Dancing Vivaldi'

'Dancing Vivaldi' és un espectacle de dansa a càrrec de PAR en Dansa, el Programa d’Alt Rendiment per a joves ballarins professional impulsat pel Factoria Cultural de Terrassa que dirigeix Rodolfo Castellano, reconegut com a ballarí principal del Ballet Nacional de Cuba. El muntatge, que compta amb la música en directe de l’Orquestra Simfònica Victòria dels Àngels i el cor de l’Orfeó Lleidatà dirigit per Pedro Pardo, coreografia algunes de les peces més importants del barroc, com el Concert nº3 de Brandenburg de J.S. Bach, la Suite Abdelazer de H. Purcell i el Gloria RV589 en re major per a cor, solistes i orquestra d’A. Vivaldi.

La música barroca és, sens dubte, una de les que connecta millor amb la societat actual i als gustos de les músiques del segle XXI. Deixeu-vos seduir per aquest muntarge multidisciplinar!

Preu: 

25€ | 20€ menors de 25, majors de 65 i galliner (comprar entrada aquí - enllaç)

Fitxa tècnica: 

Coreografies: Rodolfo Castellanos i Jamal Callender
Director musical: Pedro Pardo
Orquestra: Orquestra Simfònica Victòria del Àngels
Cor: Orfeó Lleidetà
Ballarins: Aitana Casado, Clara Panizzon, Carolina Rehues, Matilda Nordberg, Berta Garcia, Noa Martín, Lampros Kazeros, Paula Ruano, Lucía Galán, Margot Castro, Laura Figueroa, Alanys Pérez, Hania Fourneau, Lillian Heimisdottir, Monnika Annijerv, Deryli-Loreen Hint, Maria Pardines,  Dafni Siri, Ivana Borsje, Elena Troisfontaines, Pierre Gaston, Marili Talieri, Laura Martínez, Laia Rebollar, Renata Lombardi, Berta Borrell, Guillem Borrell, Joseph Peñaloza i Airi Coluccio
Fotografia: Josep Guindo

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1