Espectacles
,
2021
Diumenge 28 de novembre, 18h
Fàbrica Vella
Sallent

Espectacle de flamenc 'Luxuria'

La companyia internacional Barcelona Flamenco Ballet, presenta el seu nou espectacle 'Luxuria' sota la direcció de David Gutiérrez i es consolida com una de les companyies de dansa de referència mundial, que ens presenta aquesta tercera proposta amb un segell propi, avantguardista i pioner en propostes de risc, que no deixarà al públic indiferent.

'Luxuria' et transportarà a una gala plena de luxe i glamour on un artista triomfador coneix l'amor de la seva vida amb una simple mirada, però la luxúria acaba sent la seva pitjor enemiga, apartant-lo del seu veritable amor i endinsant-lo en un món fosc, de bogeria, ambició i solitud.

En el marc del flamenc modern, presentem un espectacle trencador i versàtil, una aposta que reivindica al mateix temps tant el flamenc tradicional com l'innovador. La dansa contemporània, moderna, espanyola i flamenca es fonen en la música clàssica, jazz i flamenca, conformant una sugeridora posada en escena al costat d'un gran elenc d'artistes consagrats de la nostra terra.

Preu: 

10€
Comprar entrades online aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1