Arts
,
2021
Del 8 d'octubre al 9 de gener
Museu de l’Art de la Pell
Vic

Exposició ‘El llegat de la llum’ de Manel Esclusa

En el marc del 10è aniversari d'ACVIC Centre d’Arts Contemporànies, exposició 'El Llegat de la Llum', del fotògraf vigatà Manel Esclusa. Una mostra repartida en quatre espais de la capital d'Osona, en què cada espai exposa una època i una temàtica del treball d'Esclusa, que permeten aprofundir en l’experimentació amb la foscor i la llum de l'artista.

Espais i mostres:

Temple Romà: 'Vinc de Vic'
Del 8 d'octubre al 7 de novembre

Escola d'Art de Vic: 'Jardí d'Humus'
Del 8 d'octubre al 27 de novembre

Museu de l'Art de la Pell: 'El Llegat de la Llum'
Del 8 d'octubre al 9 de gener

ACVIC Centre d'Arts Contemporànies: 'Lluna i ombra'
Del 8 d'octubre al 9 de gener

Horari: 

De dimarts a divendres: de 10 a 13h i de 16 a 19h
Dissabte: d'11 a 14h i de 16 a 19h
Diumenge i festius: d'11 a 14h
Dies 24 i 31 de desembre: de 10 a 13h
*Tancat els dies 25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener.

Inauguració: 

Divendres 8 d'octubre a les 18h

Comissariada per: 

Laura Terré

Sinopsi: 

Manel Esclusa (Vic, 1952) s'inicia en la fotografia a l'edat de vuit anys a l’estudi fotogràfic del seu pare. L’any 1974 li concedeixen una Beca de Fotografia de la Dotació d’Art Castellbach i assisteix als Stages Internationaux de la Photographie d’Arles. Realitza la seva primera exposició el 1973 a la Sala Aixelà de Barcelona i des de 1975 exerceix la docència en fotografia. Actualment compagina el desenvolupament de la seva obra personal amb l'activitat docent en l’àmbit de creació visual a l'Escola Universitària EINA. L'any 2013 és nomenat Membre de Mèrit del Patronat d´Estudis Osonencs. El Gremi de Galeries d'Art de Catalunya li atorga el Premi GAG - 2016 a l'artista consolidat per la millor exposició 'Selecció de fotografies 1977-2014'. Galeria Eude. BCN. La seva obra fotogràfica forma part de col·leccions internacionals publiques i privades.

Organitza: 

ACVIC. Centre d'Arts Contemporànies

Col·labora: 

Fundació Banc Sabadell, Escola d'Art de Vic, Museu de l'Art de la Pell, Temple Romà-Patronat d'Estudis Osonencs i Revela't

Més informació: 

  • imatge de control 1per1