Llibres
,
2021
Divendres 16 d'abril, 19h
Biblioteca Carles Morató
Solsona

Presentació del llibre 'Terra de dones pageses de Catalunya'

De la mà de l'editorial Fonoll, la periodista Laura Saula es proposa homenatjar un col·lectiu que ha clavat les seves arrels a les entranyes dels cultius i ha nodrit de valent el paisatge rural de Catalunya.

Així, Saula debuta en el món del llibre amb 'Terra de dones. Pageses de Catalunya' (2020). Es tracta d’una obra que traça un mosaic generacional a través de vuit dones pageses d’arreu del territori, que permeten connectar de manera senzilla i, alhora, profunda la història petita amb la història gran per mitjà d’elements com la identitat i l’arrelament.

A banda de la presència de l’autora, participaran en l'acte Marta Borràs i Maria Casoliva, dues de les protagonistes del llibre, i hi intervindrà David Rodríguez, alcalde de Solsona. També hi serà telemàticament Meritxell Serret, primera dona a capitanejar la cartera d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya (2016-2017). De fet, Serret, juntament amb la seva successora en el càrrec, Teresa Jordà, signen el pròleg de l’opera prima de Saula, que inclou fotografies del fotoperiodista Jordi Borràs.

Preu: 

Entrada gratuïta

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia per correu, per telèfon al 973 483 839 o presencialment a la biblioteca

Més informació: 

  • imatge de control 1per1