Espectacles
,
2021
Dissabte 10 d'abril, 20h
Teatre Kursaal
Manresa

Teatre 'Com menja un caníbal'

Teatre 'Com menja un caníbal, un espectacle multidisciplinar de la companyia La Virgueria amb circ, teatre i poesia per reflexionar sobre l’espècie humana. Un mirall entre l’abans i l’ara que, a través de la poesia visual, el circ, la paraula i el moviment, ens farà parlar sobre el que ens defineix com a espècie, sobre el que ens fa humans i sobre la solidaritat i la seva distància de la beneficència o la caritat.

Sinopsi: 

La Dora arriba a la Barcelona grisa dels anys 50 i aconsegueix trobar un racó de pau, el Garito, un espai oníric i fantàstic on tothom qui hi arriba ho fa sense voler i preferiria no ser-hi, però on tothom s’hi sent a gust: l’univers dels Fràgils. O potser no, potser no són Fràgils i potser el Garito no existeix, i només és la forma com la Dora explica la seva vida, carregada de màgia i de crua realitat, ara que aquesta està a punt d’acabar-se. 

Què passa amb les persones que no són productives per al sistema? Aquest espectacle surt d’una hipòtesi: l’home és un caníbal i devora la seva pròpia espècie.

Preu: 

18€ general | 15€ majors de 65 | 6€ galliner (comprar entrada aquí - enllaç)

Fitxa tècnica: 

Autoria i direcció: Isis Martín i Aleix Fauró
Ajudant de direcció: Marina Fita
Intèrprets: Guillem Barbosa, Patrícia Bargalló, Arnau Comas, Sílvia Capell, Maria Garrido, Guillem Gefaell, Carles Gilabert, Núria Montes, Maria Pau Pigem i Lara Renard
Moviment: Patrícia Bargalló
Banda sonora: Clara Peya

Organitza: 

Ajuntament de Manresa, Manresana d'Equipaments Escènics i El Galliner

Més informació: 

  • imatge de control 1per1