Espectacles
,
2021
Dissabte 27 de març, 20h
Teatre Kursaal
Manresa

Teatre 'Crimen y telón'

Teatre 'Crimen y Telón' de la companyia Ron Lalá, un homenatge al teatre universal amb forma de thriller de gènere negre. Un espectacle que servirà per celebrar el Dia Mundial del Teatre amb molt d’humor.

Sinopsi: 

Ambientat en un futur pròxim en què les arts estan prohibides i el nostre planeta, convertit en Ciutat Terra, és liderat per una intel·ligència artificial amb un exèrcit de drons.

El Teatre ha mort i el detectiu Noir ha de descobrir a l'assassí abans que l'Agència Anti Art reveli el secret del seu fosc passat. Per això recorrerà la història del Teatre a la recerca de veritats ocultes mentre una xarxa de misteriosos personatges conspiren a l'ombra… Una recerca contrarellotge en què l'assassí podria ser qualsevol. Fins i tot vostès, senyores i senyors espectadors.

Senyores i senyors: queden detinguts com a sospitosos, còmplices o testimonis d'un 'articidi' en primer grau. Tenen dret a riure, plorar, emocionar-se, seguir el ritme de les cançons i no revelar a ningú el final de 'Crimen y telón'.

Preu: 

18€ general | 15€ majors de 65 | 6€ galliner (comprar entrada aquí - enllaç)

Fitxa tècnica: 

Text: Álvaro Tato
Direcció: Yayo Cáceres
Intèrprets: Juan Cañas, Íñigo Echevarría, Fran García, Miguel Magdalena i Daniel Rovalher
Composició i arranjaments: Yayo Cáceres, Juan Cañas i Miguel Magdalena

Organitza: 

Ajuntament de Manresa, Manresana d'Equipaments Escènics i El Galliner

Més informació: