Espectacles
,
2021
Dies 23 i 24 d'octubre
Teatre Kursaal
Manresa

Teatre 'Filumena Marturano'

Teatre 'Filumena Marturano', una obra tragicòmica en la qual el cada cop més reivindicat autor napolità Eduardo de Filippo, qüestiona la família tradicional. Un personatge femení molt potent —una supervivent— que assumeix amb tota la seva força Clara Segura, encant i passió, enamorant i desafiant Domenico, interpretat de manera autèntica i precisa pel napolità Enrico Ianniello.

Horari: 

Dissabte 23 d'octubre: 20:00h
Diumenge 24 d'octubre: 12:00 | 18:00

Sinopsi: 

Després de 25 anys de viure mantinguda per Domenico Soriano i de múltiples negatives de casar-se amb ella, Filumena decideix fingir una greu malaltia per aconseguir que al llit de morta Domenico accepti contraure matrimoni. La casa és plena de metges i veïns, i enmig d'aquest ambient fúnebre arriba el capellà per donar-li l'extremunció i s'organitza el casament.

Mentrestant, una jove amant de Domenico espera ansiosament a l'habitació del costat que Filumena traspassi… Però, un cop casats, Filumena Marturano s'aixeca del llit fresca com una rosa, i és aquí que comença l'espectacle.

Preu: 

28€ general | 26€ majors de 65 | 6€ menors de 25 (comprar entrada aquí - enllaç)

Fitxa tècnica: 

Text: Eduardo de Filippo
Traducció: Xavier Valls Guinovart
Direcció i adaptació: Oriol Broggi
Repartiment: Clara Segura, Enrico Ianniello, Jordi Coromina, Marissa Josa, Jordi Llovet, Xavier Ruano, Josep Sobrevals, Sergi Torrecilla, Montse Vellvehí i Carla Vilaró
Escenografia: Oriol Broggi
Il·luminació: Pep Barcons
Vestuari: Nina Pawlowsky
So: Oscar Villar
Producció: La Perla 29

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1