Fires i festes
,
2022
Del 17 al 23 d'octubre
Passeig Pere III, Plaça Sant Domènec i Palau Firal
Manresa

23è Ecoviure

Nova edició de la fira Ecoviure, un esdeveniment que gira entorn del medi ambient i la sostenibilitat des de diferents sectors.

Un dels canvis més destacats en l’edició d’enguany, és el canvi d’ubicació de la fira. Durant les darreres edicions la fira s’havia dut a terme al Palau Firal, on les seves grans infraestructures havien acollit a centenars de visitants. No obstant això, des de la comissió organitzadora s’ha optat per apostar pel centre de Manresa – Passeig Pere III i Plaça Sant Domènec - com a nou emplaçament per aquesta, per tal de fer-la més pròxima a la ciutadania,  guanyar així visibilitat i poder acostar els problemes ambientals a la població en general. Aquesta tindrà lloc els dies 22 i 23 d’octubre, i omplirà el centre de Manresa d’expositors, activitats infantils, familiars, menús especialitzats...

Del 17 al 21 d’octubre, tindran lloc unes jornades tècniques professionals que giraran entorn a quatre eixos: Aigua,  Energia,  Agricultura ecològica i Residus. Aquestes es duran a terme al Palau Firal de Manresa.

Programa: 

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1