Espectacles
,
2022

Espectacle 'Currens'

Espectacle 'Currens' a càrrec de Mayumana, un grup que ja compta amb una trajectòria de 20 anys d'activitat, amb més de 156.000 exhibicions i 4.000 espectadors en més de 20 països al voltant del món. Des de l'any 1995 el grup (que va començar amb 4 membres i en l'actualitat compta amb més de 800 artistes de tots els punts del planeta) ha estat constantment de gira.

'Mayumana Currents' va ser creat per al Festival de la Llum de Jerusalem i està inspirat en la disputa històrica que van mantenir els dos empresaris i inventors Thomas Alva Edison (creador del corrent continu) i Nikola Tesla (corrent altern, que s'utilitza fins avui). D'acord amb aquesta temàtica el grup inclou sons electrònics sumats a la percussió que realcen l'espectacle.

Basat en aquella 'Batalla dels Corrents' de finals del segle XIX, en l'escenari es presenta a pura dansa i percussió un veritable viatge de dos sectors enfrontats, tots dos amb estètiques artístiques diferents que mostren el que sembla una disputa dialogada amb llums i sons propis.

Horari: 

Dijous 27 de gener: 19h
Divendres 28 de gener: 20h

Preu: 

Entrades exhaurides

Fitxa tècnica: 

Director: Boaz Berman
Música: Boaz Berman i Dan Keenan
Intèrprets: Tayla-Jade Bedser, Tal Levy, Saggie Gorfung, Omri Fils, Daniel Azoulay, Reut Rotem-Kagan, May Alfi, Omer Lavi, 
Ido Shtadler, Rotem Hirsh, Itamar Dari, Hadas Nestel, Adi Shalev, Hedya Tahar, Daniel Azoulay, Maya Bar-Yaakov

Més informació: 

  • imatge de control 1per1