Arts
,
2022
Del 3 al 22 de desembre
Can Puget
Manlleu

Exposició 'Paisatges urbans'

La TAVCC presenta 'Paisatges urbans', una exposició de l’artista manresana Sara Villarta Rodó, que ha estat seleccionada en l’edició 2022 del programa "Contemporanis" de la Taula de les Arts Visuals de la Catalunya Central, dedicat als artistes emergents del territori.

Sara Villarta Rodó és una artista manresana, llicenciada en Comunicació audiovisual i Multimèdia per l’ERAM, centre adscrit a la Universitat de Girona. Té formació paral·lela en diferents disciplines artístiques, des de la fotografia fins a la pintura, i ha presentat els seus treballs en diferents exposicions individuals i col·lectives. L’art urbà sempre li ha cridat l’atenció ja que el percep com una manera d’apropar l’art a la vida quotidiana de les persones i li interessa la influència de l’atzar en les seves obres.

'Paisatges Urbans' és un projecte d’art urbà que busca transformar les parets de les ciutats en paisatges imaginaris. La paret passa a tenir la dimensió d’un enorme paisatge en el moment que s’hi inclou la figura humana que camina per aquest nou indret.

Aquestes petites intervencions en diferents punts de les ciutats acaben convertint-se en un autoretrat, sent l’artista qui camina perduda entre carrers folrats de formigó. El projecte busca la reflexió sobre el mirar com a principi estètic. Mirar de manera conscient, atenta, amb intenció, inquietud. Mirar el voltant, l’entorn quotidià, per a poder gaudir dels detalls que s’escapen entre les presses i preocupacions.

Organitza: 

Taula de les Arts Visuals de la Catalunya Central

  • imatge de control 1per1