Fires i festes
,
2022
Dies 22 i 23 d'octubre
Nucli antic
Solsona

Solsoterra

Nova edició de la Fira de la Terra del Solsonès, un certamen que neix de la unió de l’Ecològica i la Fira del Bolet del Solsonès, pensat amb l’objectiu de posar en valor els productes ecològics, la sostenibilitat i els boscos.

En aquest certamen hi trobarem el tradicional mercat del bolet i tot d’activitats relacionades amb aquest producte del bosc, també hi haurà un espai de venda per a la producció ecològica de la comarca acompanyat d’activitats i xerrades relacionades amb la sostenibilitat, la salut i el medi ambient.

A la Fira s’hi afegeix també la Jornada Masies Sostenibles organitzada pel Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central que fins ara es realitzava dins el marc de la Fira de Sant Isidre.

Una de les cites destacades de la programació, amb una excel·lent acollida en les edicions anteriors de la Fira del Bolet, és el Solsbirra Fest, el festival de la cervesa artesana. La novetat d’enguany és l’emplaçament, que serà a la plaça del Consell Comarcal. S’hi potenciarà la cervesa ecològica i es continuarà maridant el producte amb la gastronomia i amb ambientació musical.

Programa: 

Preu: 

Entrada lliure i gratuïta

Organitza: 

Consell Comarcal del Solsonès i Ajuntament de Solsona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1