Espectacles
,
2022
Dissabte 14 de maig, 18h
Teatre Kursaal
Manresa

Teatre musical 'Arrelatats a Puig-reig'

La Polifònica de Puig-reig interpreta amb cor i solistes un musical vibrant dirigit pel compositor Sergi Cuenca, amb una orquestra formada per l’ocasió que no us deixarà indiferents. Tota la trama és conduïda per a la gran veu de Joan Crosas. La direcció escènica és de Maria Casellas, de qui ja vam veure al Kursaal ‘El silenci dels telers’.

'Arrelats a Puig-reig' és un musical escrit pel Quim Puig amb 40 cantants i 15 músics dalt de l’escenari que explica la història d’aquest racó de la Catalunya central a través de les vivències, les emocions i les aventures de personatges que hi han viscut al llarg del temps.

Històries personals i familiars inspirades en fets reals, tradicions o anècdotes que retraten la vida a pagès, el dia a dia a les colònies i les fàbriques tèxtils d’arreu de Catalunya.

Preu: 

22€ general | 20€ majors de 65 i Galliner | 15€ menors de 30 (comprar entrada aquí - enllaç)

Fitxa tècnica: 

Text: Quim Puig
Composició i direcció musical: Sergi Cuenca
Intèrprets: Polifònica de Puig-Reig
Direcció escènica: Maria Casellas
Narrador: Joan Crosas
Orquestra: Josep Mª Conangla, Marc Font, Júlia Conangla, Edurne Vila, Joan Ignasi Ferrer, Carla Conangla, Pep Vall, Quim Ollé, Guillem Vilar, Joan Sala, Cati Terrasa, Narcís Mujal, Josep Gomariz, Martí Villegas, Jordi Vilà, Àngel Valverde
Fotografia: Sean Needham

Més informació: 

  • imatge de control 1per1