Espectacles
,
2023

Espectacle 'Els colors de Duke Ellington'

Espectacle familiar 'Els colors de Duke Ellington' de Cascai Teatre i Girona Jazz Project, un concert teatralitzat amb nou músics i dos actors que proposen un viatge musical a través de la història del jazz, a càrrec d'un dels grans compositors, directors i intèrprets d'aquests gènere: Duke Ellington. 

Marcel Tomàs hi actua com a mestre de cerimònies i hi aporta el seu univers humorístic amb coreografies, esquetxos, còmics i cançons.

Teatre i música per acostar el món del jazz a tots els públics. Un show divertit i hilarant amb una banda sonora impecable.

Sinopsi: 

De la mà d’un dels grans compositors, directors i intèrprets de la història del jazz, Duke Ellingnton, presentem un concert teatral, un espectacle còmic i musical, on una Big Band de nou músics i dos actors ens presentaran un recorregut musical a través de la història del jazz, tot passant pel filtre humorístic i l’univers creatiu de Marcel Tomàs que a banda d’exercir com a mestre de cerimònies, interpretarà, juntament amb els músics, coreografies, esquetxos humorístics i cançons.

Un espectacle perquè en gaudeixen tan els amants de la música com els que volen divertir-se amb una posada en escena espectacular. Una aposta per donar a conèixer el jazz en nous formats i per el gran públic.

Preu: 

12€ | Comprar entrades aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Creació i direcció artística: Marcel Tomàs
Direcció musical i arranjaments: Xavier Molina i Adrià Bauzó
Repartiment: Marcel Tomàs, Toni Escribano, Xavi Molina, Adrià Bauzó, Jordi Casas, Tomàs Pujol, Aleix Cansell, Raúl Gallego, Albert Clapés, Raúl Pérez, Pablo Martín / Maria Cofan

Més informació: