Espectacles
,
2023
Dijous 27 d'abril, 19h
Teatre Kursaal
Manresa

Teatre 'Hamlet.01'

‘Hamlet’, protagonista de la tragèdia més famosa de Shakespeare i d’una de les obres cabdals de la literatura universal, apareix davant les espectadores i espectadors del segle XXI per explicar, comentar, jugar i disseccionar de manera divertida i gamberra el primer acte de l’obra que duu el seu nom.

I ho fa ben bé com un comediant de Stand-up Comedy, és a dir: tot sol, cara a cara davant l’auditori, parlant directament al públic, amb molt de sentit de l’humor però també amb ganes d’arribar fins al fons de la... qüestió.

Sinopsi: 

És possible entretenir i fer riure el públic amb el Hamlet de Shakespeare? I tant! Aquesta és la fita de Sergi Belbel, que ha reconvertit el primer acte de la tragèdia en una veritable stand-up comedy. O caldria dir stand-up tragedy? El monologuista que narra de cara al públic tots els successos és Enric Cambray.

Però no penseu que només us explicaran com comença Hamlet. Aquest 'Hamlet.01' també és un divertit joc on l’actor fa tots els personatges de l’auca shakespeariana; surt de la ficció per comentar i disseccionar el text amb humor, però també amb ganes d’arribar fins al fons de la qüestió. Així mateix, convida els espectadors a acompanyar-lo entre les bambolines de l’ofici de l’actor.

Preu: 

15€ general | 12€ majors de 65 i Galliner | 6€ menors de 30 (comprar entrada aquí - enllaç)

Fitxa tècnica: 

Text i direcció: Sergi Belbel
Interpretació: Enric Cambray
Fotografia: David Ruano
Producció executiva i distribució: Roser Soler

Més informació: