Jump to navigation
Diumenge 23 de febrer, 11h
Diumenge 23 de febrer
Diumenge 2 de març
Diumenge 9 de març, 11h
Del 22 de febrer al 16 de març
Dissabte 22 de març
Dies 9 i 23 de febrer i 9 i 23 de març
Visita 'Del celler a la taula - amb encant', una experiència que consta d'una visita guiada al Celler El Molí amb el tast d'alguns dels seus vins, i un àpat al restaurant Cal Miliu de Rajadell. Una excel·lent combinació.
L'àpat consta de: · Degustació dels plats més representatius · Segon a escollir · Postre fet a casa a escollir · Vi del celler Collbaix, el Molí. DO Pla de Bages · Cafè i carquinyolis
*L'àpat al restaurant tant pot ser al migdia com al vespre. *També podeu fer la visita i l'àpat en dies diferents.
Disponibilitat: Dissabtes a les 11h, sempre que hi hagi un grup mínim. Les visites al celler són a les 11h. Per a grups, demaneu disponibilitat per altres dies i hores.
62,90€ | Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)
Cal reservar amb un mínim de 3 dies d'antelació.
Bagesterradevins
Web bagesterradevins Web Collbaix Celler el Molí Web Restaurant Cal Miliu