Jump to navigation
Dissabte 25 de març, 10h
Dies 12 i 26 de març
Diumenge 26 de març, 13:30h
Del 10 al 26 de març
Del 24 de febrer al 26 de març
Del 20 de gener al 31 de març
Dissabte 1 d'abril
Del 24 de febrer al 6 d'abril
'Vi & formatge al Celler Abadal', una visita indispensable per conèixer l’ànima i l’autenticitat dels vins Abadal, acompanyada de vins Abadal i formatges. Fusió de potència i elegància pels sentits.
La visita al celler Abadal: • L'antic celler soterrani de la Masia (s. XII): conservat en estat original, és una de les joies de la cultura i de la història vinícola d'aquesta zona, que els traslladarà en el temps donant-los a conèixer quin era el tipus de vida d'aquest territori. • Una aturada entre vinyes envoltades de bosc, per conèixer el paisatge, el clima, el cicle vegetatiu del cep i les varietats locals. • El museu de la indústria i del transport: col·lecció privada de la família, dedicada al transport amb carruatges, antics camions i eines que s'utilitzaven per a l'elaboració del vi. • Celler d'elaboració de vins i sala de barriques. • Degustació de 4 vins Abadal maridats amb 4 formatges.
32€ | Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)
Mínim per reserva: 2 persones Màxim per reserva: 8 persones
bagesterradevins
Web bagesterradevins Web Celler Abadal