Espectacles
,
2024
Diumenge 28 d'abril, 10:30h
Teatre de La Passió
Esparreguera

La Passió d'Esparreguera

Nova edició de 'La Passió d'Esparreguera', un espectacle centenari de cultura popular que es reinventa. Hereva d’una tradició popular centenària, la Passió enllaça l’Edat Mitjana amb el segle XXI i ha perviscut gràcies a la cura i esforç dels esparreguerins i esparreguerines que, al llarg dels segles, han sabut adaptar-la als nous temps, fer-la créixer i transmetre-la de generació en generació.

Des de la temporada 2022, s'ofereix al públic la posada en escena de dues versions de l’espectacle: la versió clàssica i el nou format.

La versió clàssica, darrer testimoni que es conserva en l’actualitat de l’estructura de les “passions tradicionals”, està formada per dues parts diferenciades escenificades dins d’una mateixa jornada. En la primera part es representa la vida pública de Jesús i en la segona la seva passió, mort i resurrecció. Per la seva banda, el nou format proposa un espectacle de menor durada (2h 30m) en el que es representen les dues parts en una única sessió. Es tracta d’una posada en escena més àgil i dinàmica que conserva l’essència de la tradició.

La música, uns dels principals signes d’identitat de la Passió d’Esparreguera, està composta especialment per al nostre espectacle. Es representa en viu per una orquestra i una coral en directe, amb la imponent presència d’un orgue de 700 tubs.

Preu: 

 

20€ general | 12€ de 17 a 25 anys | 10€ de 8 a 16 anys | Gratuït menors de 7 anys
Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Fundació La Passió d’Esparreguera

Més informació: 

  • imatge de control 1per1

Et pot interessar