Música
,
2024

Òpera ‘Turandot’

Òpera’ Turandot’ una obra de Giacomo Puccini. Una història complicada i enigmàtica servida per una música majestuosa i espectacular, que inclou l’ària ‘Nessun dorma’, una de les més aclamades de tot el repertori operístic, però també altres moments musicals destacats com les àries ‘In questa reggia’ (Turandot) o ‘Tu che di gel sei cinta’ (Liù).

Durada: 2 hores i 45 minuts

Sinopsi: 

Aquesta òpera, molt popular per la seva espectacularitat, deixa molt enrere el verisme puccinià per endinsar-se en un drama ambientat en una Xina llegendària. En un imperi atemorit, la cruel princesa Turandot condemna a mort els seus nombrosos pretendents, que no encerten els tres enigmes que ella els proposa i que, malgrat la mort quasi segura, acudeixen a Pequín. El príncep Calaf, en veure la bellesa i el poder de Turandot, decideix acceptar el desafiament. Des de l'instant en què la veu, queda enamorat d'ella i està disposat a arriscar-ho tot per conquerir el seu cor. Calaf resol els tres enigmes, però Turandot no es dona per vençuda. El príncep li diu que si descobreix el seu nom abans de l’alba, ell haurà de morir. Amb l'ajuda de Liù, la jove i dolça esclava, Calaf manté el seu nom en secret. Al final, Turandot accepta aparellar-se amb Calaf i diu que ja coneix el seu nom: Amor!

Preu: 

45€ general | 40€ majors de 65 i Galliner | 25€ menors de 30 (comprar entrada aquí - enllaç)

Fitxa tècnica: 

Cor Amics de l’Òpera de Sabadell
Orquestra Simfònica del Vallès

Solistes: Maribel Ortega, Antoni Lliteres, Ivana Ledesma / Violeta Alarcón, Jordi Casanova, Carles Daza, Jorge Juan Morata, Marc Sala i Cristòfol Romaguera
Direcció musical: Daniel Gil de Tejada
Direcció d’escena i vestuari: Carles Ortiz
Producció: Fundació Òpera a Catalunya

Més informació: 

  • imatge de control 1per1