Espectacles
,
2024

Teatre 'Coralina, la serventa amorosa'

Teatre 'Coralina, la serventa amorosa', una obra de Carlo Goldoni, una història apassionada amb un teixit enredat d’estratègies i complicacions que desencadenarà fervors amorosos, pactes amb notaris, complots entre el servei i molts objectius entrecreuats.

Durada: 1 hora i 45 minuts

Sinopsi: 

Coralina és la serventa de la mansió d'Ottavio, on va néixer i va ser criada com una filla al costat de l'hereu, el jove Florindo. Però ara el senyor Ottavio ha enviudat en una edat avançada i s'ha tornat a casar amb Beatrice, que mou tots els fils amb astúcia per tal que el seu propi fill, Lelio, sigui el destinatari de l'herència del vell. 

Ha aconseguit desterrar el jove Florindo de casa seva i Coralina, degradada a la condició de serventa d'últim nivell, ha decidit seguir-lo. Sobreviuen gairebé com captaires amb la miserable pensió que els passa l'encegat senyor Ottavio.

Però Coralina és lúcida i tossuda, i es fixarà com a missió restaurar la bona posició de Florindo davant del seu pare i el seu patrimoni.

Preu: 

28€ general | 26€ majors de 65 i Galliner | 6€ menors de 30 (comprar entrada aquí - enllaç)

Fitxa tècnica: 

Direcció: Oriol Broggi
Intèrprets: Mireia Aixalà, Joan Arqué Solà, Xavier Boada, Rosa Gamiz, Clara de Ramon, Xavier Ruano, Sergi Torrecilla, Ireneu Tranis, Ramon Vila, Jaume Viñas
Il·luminació: Pep Barcons
Vestuari: Elisabet Meoz
Producció: La Perla 29

Més informació: 

  • imatge de control 1per1