Entorn
,
2016
Diumenge 3 d'abril, 8:30h
Sant Mateu de Bages
Súria

2ª Trobada de primavera a Coaner

2ª Trobada de primavera a Coaner
08:30h. Caminada a Coaner. A càrrec del Centre Excursionista de Súria, centre Excursionista de Valls i AMPAs. Caminada curta: 5,50 quilòmetres. Caminada tècnica: 8 quilòmetres (513 metres d'altura acumulada). Tornada: 5,50 quilòmetres. Lloc de sortida: plaça de Sant Joan (Súria) i plaça de Sant Josep (Valls de Torroella).

09h. Ruta BTT a Coaner. A càrrec de la Colla Ciclista Culenrere i els Anxovaires BTT Súria Bages. Lloc de sortida: plaça de Sant Joan.

10:30-11:30h. Jocs i tallers. A càrrec de l'Agrupament Escolta i Guia Joan Ros, Bastoners de l'Agrupació Sardanista de Súria i Colla Castellera Salats de Súria.

11h. Visita guiada de Coaner. Descoberta del conjunt monumental de l'església de Sant Julià, la torre i el santuari. A càrrec de l'Associació Amics de Coaner.

12h. Mostra cultural. Actuacions dels Bastoners de l'Agrupació Sardanista de Súria, Tro Gros, Colla Castellera de Badalona i Colla Castellera Salats de Súria.

Durant tota la Trobada: Servei de begudes i entrepans. Venda anticipada de tiquets: entitats col·laboradores i establiments La Cantina (Súria) i Ca La Ramona (Valls de Torroella).

Organitzen: Agrupació Sardanista de Súria, Agrupament Escolta i Guia Joan Ros, Tro Gros, AMPA de l'escola Francesc Macià, AMPA de l'escola Mare de Déu de Montserrat, AMPA de l'escola Fedac-Súria, AMPA de l'escola Sant Esteve (Valls de Torroella), Anxovaires BTT Súria Bages, Associació Amics de Coaner, Centre Excursionista de Súria, Centre Excursionista de Valls, Colla Castellera Salats de Súria i Colla Ciclista Culenrere.
Col·laboren: Ajuntament de Sant Mateu de Bages i Ajuntament de Súria.

  • imatge de control 1per1