Espectacles
,
2016
Durant tot el cap de setmana, del 22 al 24 de gener
Vilar Rural
Cardona

3 jornades de 'Ciència Bestial', amb Dani Jiménez

El popular físic i divulgador Dani Jiménez estrena del 22 al 24 de gener al Vilar Rural de Cardona (Bages) uns caps de setmana científics per al públic familiar. 

L’activitat s’anomena “Ciència bestial” i pretén despertar l’interès científic dels nens i nenes a través de tallers i espectacles participatius. L’entorn rural de l’hotel es converteix en una gran aula de ciència, amb experiments pràctics i activitats també per als pares i mares. Els nens i nenes podran conèixer en persona el científic de la tele i fer experiments en diversos tallers i espectacles.

El cap de setmana començarà amb una activitat de benvinguda, "S'encén la flama de la ciència", al Vilar Rural, divendres a la nit, en què es faran experiments amb llum, i acabarà diumenge a la tarda. Durant tot el cap de setmana, instal·lacions del Vilar Rural de Cardona, com la granja o l’hort, s’adaptaran per convertir-se en un parc temàtic de la ciència.

Dissabte al vespre, Dani Jiménez presentarà un gran espectacle titulat “Què cal fer per ser científic?”, amb música, imatges, experiments en directe i la participació dels nens i nenes. Els més petits tindran dos tallers més, dissabte i diumenge al matí, on podran veure experiments amb gel sec i nitrogen líquid i fer dibuixos artístic amb la força centrífuga.

Per als adults, hi haurà un sorprenent taller de còctels científics. Es tracta d’un showcooking de begudes, per aprendre les bases científiques que hi ha al darrere d’una cervesa o d’un gintònic.

Dani Jiménez és científic i divulgador. Ha participat en programes com “La partida” o “El club” de TV3. Ara, presenta “Dinàmiks” (Super3), col·labora amb “ADN Max” (Discovery Max) i amb “La tribu de Catalunya Ràdio”. Té una secció a la revista Muy Interesante i dirigeix l’empresa Crea Ciència, de divulgació científica.

Els Vilar Rurals són tres hotels temàtics (Cardona, Sant Hilari Sacalm i Arnes) amb un ampli programa d'activitats per a nens (de 0 a 13 anys) i adults. Els allotjaments rurals són propietat del grup SERHS i s’estructuren en forma de petit poble, i estan concebuts per viatjar en família i per als amants de la natura. 

Dies i horaris:
Divendres 22 de geneer
18h - Arribada de les famílies amb benvinguda científica al Vilar Rural de Cardona (Bages) i Jocs de Gran Format
20:30h - Sopar
22h - Espectacle 'S’encén la flama de la ciència', amb Dani Jiménez

Dissabte 23 de gener
10:15h - Donem menjar als animals, a la granja.
11h - Taller de ciència: Sota Zero.
12:30h - La Bufona de Cardona. La festa dels equilibris i els malabars
13h - Dinar
16h - Excursió temàtica amb la científica Joana
17:30h - Berenar infantil a ca la Masovera
18h - Taller del laboratori secret de la Joana
19h - Espectacle “Observem les estrelles: què en sabeu?”, amb Dani Jiménez
20:30h - Sopar
22h - Mini disco i tast científic de cerveses, amb Dani Jiménez

Diumenge 24 de gener
08h - Esmorzar
10:30h - Taller de ciència: Girant a Tota Màquina
11:45h - Lliurament de diplomes per a tots els petits grans científics
12:45h - Les feines de la granja i l’hort i la ciència
13h - Dinar
15h - Teniu un espantaocells per a les vostres plantes?
16h - Taller de la masovera, amb pots de sals i colors

Més informació aquí.

  • imatge de control 1per1