Entorn
,
2016
Diumenge 16 d'octubre, 9h
Castelltallat
Sant Mateu de Bages

6a Cursa de Muntanya de Castelltallat - Memorial Laura Ferrer

Un cop més, i ja van quatre, amb tota l’energia transmesa pels veïns del poble i els participants d’edicions passades, a Castelltallat, s'organitza la quarta Cursa de Muntanya per córrer entre boscos, conreus i masies. Aquest any, la cursa es celebrarà el diumenge 16 d’octubre del 2016.

Enguany, s'ha decidit posposar la cursa i passar-la de la primavera a la tardor donada la coincidència de curses al territori durant el mes de maig i per entrar a formar part del Campionat Maqui de Curses de Muntanya del Bages i Berguedà, on s'ha passat a ser la segona cursa.

Per aquesta edició vol ser un moment de trobada de tota la gent del poble i també, per recordar a la Laura Ferrer, una persona alegre i vital que va traspassar el desembre passat.

Com els darrers anys, es tracta d’una cursa popular de 13,3 km a peu (no homologada) que transcorre pels paratges i corriols de municipi. Consta majoritàriament de recorregut per pista forestal i poc menys de 2 km per asfalt. El temps màxim per a completar la cursa serà de 2,5 hores. Durant el circuit hi haurà 3 avituallaments (fruita i beguda) i un esmorzar de germanor al acabar. Hi haurà trofeus pels tres primers classificats, femenins i masculins, pel primer local, femení i masculí, i si es millora el temps de l’any 2012 (47' 44''). Durant l’entrega de premis hi haurà un sorteig del material cedit pels nostres patrocinadors.

Horari:
Obertura d'inscripcions: 09h
Inici de la cursa: 10h

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1