Família
,
2015
Diumenge 29 de novembre, 11h
Passeig de la Fira
Cardona

6è Mercat de Salut

Aquest proper diumenge se celebra a Cardona el sisè Mercat de Salut dedicat a la promoció de l’activitat física. Al llarg del matí es faran cinc activitats a càrrec de diferents centres i entitats de la vila que fomenten els hàbits saludables, des de l’àmbit de l’esport.

A les 11:00 hores un recorregut de marxa nòrdica a càrrec de l’empresa Cardonaevents donarà el tret de sortida al mercat que, com cada edició, s’ubicarà al Passeig de la Fira. Les activitats continuaran a les 11.30 hores amb una classe de gimnàstica amb ritme dirigida pel Gimnàs Daina, que també s’encarregarà d’una sessió de jumping a les 12:00 hores.

Les associacions “A viure que són dos dies” i “La Sal de Cardona” són les promotores de les dues activitats que tancaran el mercat de salut. A les 12.30 hores es farà una classe de ball en línia seguida i una sessió de country a les 13:00 hores.

Les activitats són gratuïtes i estan obertes a gent de totes les edats. Per tal de participar-hi es faran les inscripcions 20 minuts abans que comenci l’activitat a les carpes del Mercat de Salut al passeig de la Fira. Les places són limitades en algunes de les activitats.

Promocionar els hàbits de vida saludables i, a la vegada, donar a conèixer els productes de proximitat de Cardona són els objectius del Mercat de la Salut, una activitat emmarcada en el projecte Cardona Integral que porten a terme conjuntament l’Ajuntament de Cardona i la Fundació SHE i que vol contribuir a la promoció de la salut i a fomentar el canvi de conducta en els hàbits saludables.

  • imatge de control 1per1