Fires i festes
,
2016
Diumenge 27 de març, 12h
Places dels nuclis
Navàs

Cantada de Caramelles

Palà de Torroella
A Palà de Torroella, dissabte a la tarda la colla de caramelles cantaran i ballaran per les masies del voltant del poble. Diumenge al matí, ho continuaran fent a Sant Salvador de Torroella, i els barris de Can Flautes a la Rata.
A les 12 del migdia, a Palà a la sortida de missa, es cantarà la sardana i un vals-corrandes, i tres balls: els petits fan el de Mocadors, els mitjans el de Cascavells, i els grans el de Bastons.

Castelladral i Sant Cugat
El grup de caramelles de Castelladral i els cascavells començaran les actuacions dissabte a les 3 de la tarda a cal Bartomeu i les clouran davant l’Alberg, a les 8 del vespre.
Diumenge les ballades i cantades començaran a la Rovira, participaran a la cantada conjunta de Navàs i tancaran la festa a la Caseta, després de fer el tradicional recorregut per les masies.

Navàs
La Societat Coral Cantaires Navassencs, el Coro, sortirà a cantar pel poble dissabte a la tarda de 2/4 de 4 a 2/4 de 8. Diumenge començaran les cantades a les 10 del matí a la Residència d’Avis, faran recorregut pel centre de Navàs i tancaran la festa amb la cantada conjunta a la plaça de l’Església.
Alumnes, pares i mares de l'Escola Municipal de Música, membres de la Coral Nova de Navàs sortiran a cantar caramelles diumenge al matí, acompanyats per l’Esbart DansaJove i grup de músics.
A Navàs, com ja es va fer l’any passat, cap a 3/4 d’1 del migdia, hi haurà la cantada conjunta de tots els grups de Caramelles a la plaça de l’Església.

 

  • imatge de control 1per1