Música
,
2015
Dissabte 7 de novembre, 20h
Castell de Cardona
Cardona

Cicle 'Sons de la Col.legiata'

La Col.legiata de sant Vicenç del castell de Cardona acull la darrera proposta del cicle 'Sons de la Col.legiata'

El Cor juvenil del Conservatori de Manresa posarà el punt i final a la primera edició del cicle "Sons de la Col·legiata" que s'ha celebrat durant els mesos d'octubre i novembre a la Col·legiata de sant Vicenç del castell de Cardona.
Sota la direcció del mestre Francesc Vallès, el Cor juvenil del Conservatori de Manresa oferirà un concert titulat 'La màgia de les joves veus' en el qual s'interpretaran diverses peces de la música popular i tradicional catalana, a més de cançons de musicals i algunes peces del repertori clàssic. El concert començarà a les 20h del vespre i permetrà gaudir de la sonoritat d’un gran cor juvenil i l'acústica d'un espai emblemàtic com és la Col.legiata de sant Vicenç.
En aquesta primera edició hi han participat el grup vocal In Crescendo, que va actuar el passat 10 d'octubre, i la Capella de música de Santa Maria del Pi de Barcelona que ho va fer el diumenge 18 d'octubre en un concert emmarcat en els actes de commemoració del 75è aniversari del retorn de les relíquies dels Sants Màrtirs de Cardona.

Entrades: 
entrades.cardonaturisme.cat. 
També es poden adquirir a l'Oficina de Turisme de Cardona (Avinguda del Rastrillo s/n) o una hora i mitja abans del concert a l'entrada de la Col·legiata. 
Preu: 5€ (els menors d 12 anys no paguen). Entrades limitades. Se'n podran reservar un màxim de 6 per persona. 
Més informació al telèfon 938 692 798 o a l'adreça de correu:

oficinaturisme@cardona.cat.

Organitza: Ajuntament de Cardona i Agència Catalana del Patrimoni Cultural. 
Col·labora: Fundació Cardona Històrica, la xarxa de Paradores i la Parròquia de Sant Miquel i Sant Vicenç de Cardona.

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar