AGENDA
Música
Cobla Simfònica Catalana
2015
Diumenge 29 de novembre, 18h
  • Manresa
Teatre Kursaal - Sala Gran

Cobla Simfònica Catalana presenta, 'Els solistes de la cobla'

La Cobla Simfònica Catalana presenta per primer cop al Kursaal un concert en el qual els músics exhibeixen les seves aptituds i virtuosisme, davant d'obres escrites per destacats compositors ben coneixedors de les possibilitats de cada instrument.
Bernat Castillejo i Meritxell Carbonell amb el seu duet de flauta travessera mostraran la seva sensibilitat i domini de l'instrument, uns excel·lents valors que ens ha donat la música actual. Joan Lluís Moraleda va escriure una interessant partitura en la qual el trio de solistes format per Armand Franco en el tible, Jordi Figaró a la tenora i Ivan Babiloni en el fiscorn, ofereixen les seves envejables facultats interpretatives. El concert es clou amb la actuació dels solistes de trompeta, Josep Lluís López, Marc Faus i Carles Herruz, una interessant obra concertant i uns instrumentistes de màxim nivell.
La qualitat del concert es complementa amb obres dels prestigiosos compositors com Juli Garreta, Narcís Paulís, Josep Vinaròs, Fèlix Martínez Comín i Manuel Oltra.

Director titular: Jordi Molina
Director assistent: Bernat Castillejo
Músics: Bernat Castillejo (flabiol i flauta), Armand Franco i Ivan Alcazo (tible), Jordi Guixé i Jordi Figaró (tenora), Josep Lluís López i Carles Herruz, Marc Faus (trompeta), Jordi Giménez (trombó), Ivan Babiloni i Eduard Prats (fiscorn) i Ferran Armengol (percussió).

Preu: 18€
Carnet Galliner, al·lumnes de les escoles de música, majors de 65 i menors de 25 anys: 15€

Et pot interessar

Favets
Diumenge 8 de desembre, 10h
Manresa
Visita amb tast al celler Abadal
Dissabtes i diumenges de desembre, 12h
Avinyó
Visita guiada 'Manresa, Cor de Catalunya'
Dissabtes de desembre, 11h
Manresa
Itinerari amb tast per l'Anella Verda
Diumenges de desembre, 11h
Manresa
Coppélia
Dimarts 10 de desembre, 20:15h
Manresa
Els tomàquets escolten Wagner
Dijous 12 de desembre, 20h
Manresa
Tio Mura
Del 6 de desembre al 6 de gener de 2020
Mura