Música
,
2016
Divendres 15 d'abril, 22h
Voila! Cafè-Teatre
Manresa

Concert 'Cotton Candy', amb Marion Harper

Avui al Voilà! arriba Marion Harper amb la seva proposta musical, farcida de ritmes i melodies al més pur estil anglosaxó. Un estil que es mou entre els sintetitzadors, les bateries profundes i les influències dels 80’s per acabar explosionant en una proposta lluminosa i potent. D’ella s’ha dit que fa pop lluminós i sovint la premsa l’ha comparada amb la sonoritat de grups cèlebres del panorama internacional, com ho son Chvrches o Gossip en la seva darrera etapa.
Marion Harper neix a Uruguai fa 19 anys i lluny d’establir-se a Anglaterra, on hi té la seva família paterna, als 7 anys arriba a Catalunya on hi ha crescut i on hi ha forjat el seu projecte musical. Des de ben petita estudia guitarra i no serà fins més tard que estudiarà cant. Anys després, el 2014, el segell català Luup Records la descobreix i és llavors quan comença la seva aventura. Amb encara no 2 anys de recorregut musical, Harper ja ha publicat un EP “Seasons”, i un disc “Cotton Candy”, que va veure la llum a finals de 2015. Per si fos poc, pot presumir d’haver pujat a alguns dels escenaris més importants del nostre país amb la seva banda. Escenaris com Apolo, el Liceu, el Palau de la Música o la Sala Bikini i ha compartit escena amb artistes reconegudes del nostre panorama musical.
Amb “Cotton Candy”, Marion Harper fa un pas endavant. Una evolució natural i madura que es transforma en 10 nous temes plens de sonoritats contundents, molt ben compostes i produïdes amb un gust i una tècnica impecable.
Després de visitar Copenhagen i de presentar per primera vegada així, el seu primer disc en terreny internacional, Marion Harper seguirà presentant la seva música arreu del territori en una gira que s’allargarà tot el 2016.

Hora: 22h
Preu: 5€
Pots comprar les entrades anticipades al Voilà! o reservar la taula pel concert a entrades@voila.cat

  • imatge de control 1per1