Música
,
2016
Divendres 22 d'abril, 22h
Voila! Cafè-Teatre
Manresa

Concert 'Déu vos guard', Trau

El grup guanyador del Sona9 2014 arriba avui al Voilà! per presentar el seu treball, acabat de sortir del forn “Déu vos guard”.
Si simpatitzes amb els clàssics de la música popular contemporània d’aquí i d’allà i ho ajuntes amb l’imaginari local català, una mica de surrealisme i unes pinzellades de quotidianitat, la música dels Trau ha de caure a les teves mans, ressonar a les teves orelles i amb humilitat ha d’entrar a casa teva i probablement a la del veí.
Trau és la unió d’una dona i tres homes: Pau Torrens, bateria i veu principal; Jordi Bastida, guitarra; Núria Botia, baix i Xavi Artigas, teclats i veu.
Trau , format a l’estiu del 2012, va néixer amb la clara intenció de provar de fer grans cançons, navegant dins de la influència del pop, el rock i la psicodèlia dels seixanta i setanta, sense perdre de vista la perspectiva actual. Amants de: The Beatles, Kinks, Beach Boys, Byrds, The Who, Zombies, Dr. Dog, Wilco, Pau Riba, Sisa, Bob Dylan, Os Mutantes, Rolling Stones, The Band…
Trau ha dedicat tot aquest temps entre altres coses a voltar per tota la geografia catalana per tal de donar a conèixer la seva música. Ha participat en festivals com el MMVV, Minipop Festival, Gambeat, Popcèntric, L’Acústica de Figueres, en Aplecs Modernistes que s’han celebrat en el nostre territori…, i fins hi tot han aparegut a la llista dels millors 20 concerts de l’any 2014 publicada pel periodista i fotògraf Xavi Mercader.

Preu: 10€
Pots comprar les entrades anticipades al Voilà! o reservar la taula pel concert a entrades@voila.cat

  • imatge de control 1per1