AGENDA
Música
Concert 'Forma', d'Hysteriofunk
2016
Divendres 6 de maig, 22:30h
  • Manresa
El Sielu

Concert 'Forma', d'Histeriofunk

Hysteriofunk - Dos anys després de l'edició del seu quart disc, 'Deco', Hysteriofunk ja tenen enllestit el nou treball discogràfic, ‘Forma’, que sortirà a la venta el proper 23 d’abril coincidint amb Sant Jordi, i aquesta vegada han volgut anar més enllà. Encara que Hysteriofunk sempre ha sigut un grup de música instrumental, sempre han tingut moltes coses a dir, i en aquest últim treball han volgut explorar i experimentar nous camins més enllà de la música.
Aquesta nova aventura discogràfica és un treball realitzat a 6 mans entre la música de Hysteriofunk, els textos de l'escriptor David Gàlvez i les imatges de la il·lustradora Àstrid Janer. Un equip humà amb Denominació d'Origen Andorrà i amb un potencial increïble que treballant plegats han creat una obra esplèndida.
El resultat, porta per nom ‘Forma’, un Disc-Llibre, una BSO de 7 relats escrits i plasmats a partir del que per a Gálvez i a Janer els hi suggerien cada un dels 7 temes que completen el disc. 7 històries que llegides, escoltades i observades amb deteniment, ens fan entendre la música, la literatura i l'art d'una altre manera.
Un treball que es pot escoltar, llegir, mirar, tocar i imaginar, ... La idea principal a l’hora d'iniciar un nou treball discogràfic era la de intentar aportar una altre manera de gaudir de uns textos, de unes imatges i de unes melodíes que transporten a diferents imaginaris. I ho han aconseguit, el resultat d'aquesta amalgama és un recull de 7 curts diferentment interpretables per a cada un de nosaltres. I tot sobre un suport de paper, que es pugui tocar, olorar i observar amb deteniment cada un dels detalls que ens ofereix aquesta obra.
Sense cap mena de dubte, Hysteriofunk van tornar als escenaris per donar-nos molt més del que ens haviem imaginat. Instrumentistes brillants, el directe és una de les grans armes d'Hysteriofunk. L'impacte sobre l'espectador és immediat, la connexió amb les cançons és absoluta. Sobre l'escenari es succeeixen moments de gran intensitat i emoció, i els Hysteriofunk converteixen els seus concerts en experiències musicals absolutament memorables.

Preu: 8€ taquilla
Punts de venta anticipada: Cal Bisbe, Cal Manel, Sibelius, La Casa dels Pianos, Solans música.

Et pot interessar

Orquestra Simfònica
Dimarts 6 de març, 9:45h
Lleida
Diumenge 18 de març, 18h
El Vendrell
Després de tot
Dissabte 17 de març, 20:30h
Lleida
Joan Rovira
Dissabte 24 de febrer, 23h
Les Borges Blanques
Piano jazz
Divendres 9 de març, 21h
Lleida
Vermut torero
Diumenge 4 de març, 12h
Lleida
Cesk Freixas
Divendres 23 de febrer, 22h
Tàrrega
Visita al celler Grau
Diumenge 25 de febrer, 11h
Castellfollit del Boix