AGENDA
Música
Qu4ert Pr1mera
2016
Dijous 17 de març, 22h
  • Manresa
Voila! Cafè-Teatre

Concert 'Neurones a la punta d'un iceberg', de Qu4rt Pr1mera

Tant se val si vens de la més negre de les foscors o del blanc més fred i encegador, el que importa és saber-ne sortir a temps. Pere Jou s’ha atrevit a deixar oblidat a l’andana bona part de l’equipatge on hi tenia les pors, els dubtes i les males cares, per agafar un tren on viatgen aquells que encara creuen que no tot està perdut. Vagons plens de passatgers que no saben ben be a on van, però que tenen ganes de somriure i de compartir i, si cal, de llençar les càrregues innecessàries per la finestra.
A l’altra banda del vidre es percep un paisatge glaçat de cims esmolats i tons blaus encisadors, és la bellesa perversa d’un passat al que volem renunciar, de manera inconscient, segur que si, però en volem renunciar!
Qu4rt Pr1mera es despullen fermament en cada una de les seves noves 10 cançons, lletres que mereixen d’una lectura acurada i melodies que t’atraparan encara que no ho vulguis. Els que van a dins del tren, ja fa dies que canten i ballen els nous himnes de Qu4rt Pr1mera, ho fan lleugers de roba i amb un somriure ample i sincer.
En aquesta nova casa en moviment tu també hi pots pujar, pots venir despullat o amb una camisa de colors, però millor que deixis els grisos ben lluny i les neurones a la punta d’un iceberg.

Preu: 8€
Pots comprar les entrades anticipades al Voilà! o reservar la taula pel concert a entrades@voila.cat

Et pot interessar

Visita amb tast al celler Abadal
Dies 25 i 26 de maig, 12h
Avinyó
Festival internacional Art & Gavarres, 2019
Del 6 d'abril al 24 de juny
Girona, Cassà de la Selva, Quart, Llambilles, Llagostera, Santa Cristina d'Aro
1939
Del 4 d'abril al 26 de maig
Manresa
David Soler
Divendres 7 de juny, 20:30h
Manresa