Música
,
2015
Divendres 20 de novembre, 22:30h
El Sielu
Manresa

Concert 'Nyandú' + 'Crònics'

Nyandú varen tornar al seu refugi, a maquinar el nou i des d’allà varen dissenyar una estratègia única, pura, i aquesta és BUM! Les pautes dels grans clàssics com Buddy Holly o Marshall Crewsaw, l’energia de la new wave saxona i de l’americana també (mà destra la d’en Santi Garcia produint aquest so que t’agafa per l’entrecuix i t’aixeca), amb metalls vigorosos, cantants morenes de veu clara i rotunda. Tot amb aquell aprenentatge dels grups que durant els noranta varen ensenyar que la veritat comença en la duresa del local d’assaig.
Ara BUM! es aquí, i els Nyandú seran el grup que animarà la festa, el grup que posarà la banda sonora a la seva (de vostès) festa. Algú pot encerar el parquet mentre ells afinen els instruments?
Un, dos, tres… BUM!.

Els Crònics som còmics, parodiants i força irònics. Els nostres monòlegs es converteixen en cançons que volem representar- vos, i les seves notes, en històries que necessiten ser escoltades. El nostre món esbojarrat ha creat "El Cagaret", un espai imaginari que ens morim de ganes que descobriu!

Rock, Funk, Power-Pop, Rock Alternatiu
Preu: 5€
Punts de venda: Cal Manel, Sibelius, Solans, Kursaal i online.

Organitza: El Sielu i Rock Action

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar