Música
,
2016
Divendres 26 de febrer, 22h
Voila! Cafè-Teatre
Manresa

Concert 'Patch', al Voilà! Cafè-Teatre

Patch porta el seu potent directe a arreu després de recórrer bona part del territori deixant una forta empremta en el públic que ha pogut gaudir i ser còmplice del gran “crim” de la banda barcelonina sobre els escenaris, avui el presenten al Voilà!
Patch va publicar el seu segon disc “Veuràs el crim” el passat abril, un disc de cançons transgressores tant en la forma com en el fons. Lletres amb una gran potència que aposten pel canvi quotidià, per revelar-se contra el que un té més a prop (família, amics, treball) com a única manera d’arribar a ser un mateix. La música del grup barceloní s’emmarca en una escena molt més àmplia, que  beu  de  les  aigües  del  Mississipí;  del  Liverpool dels  Beatles;  dels  penya-segats  i muntanyes  de  l’Austràlia  de  Nick  Cave;  del  París  de Serge  Gainsbourg,  les  autopistes urbanes del L.A. de Tom Waits, les planes ermes del Arizona de Giant Sand o els barris obrers del nord de Nacho Vegas.
Des de que el passat 15 de maig els guanyadors del premi Èxit del Sona 9 2012, van presentar el seu nou directe davant d’una sala Music Hall de Barcelona plena de gom a gom, els barcelonins han començat a girar.

Preu: 5€
Pots comprar les entrades anticipades al Voilà! o reservar la taula pel concert a entrades@voila.cat

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1