AGENDA
Música
Concert 'Sherpah' + 'Crònics'
2016
Divendres 13 de maig, 22:30h
  • Manresa
Sala Stroika

Concert 'Sherpah' + 'Crònics'

Sherpah - Parlar d'ells és parlar de rumba mestissa i vitalícia, una banda que ha sabut elaborar una fórmula musical pròpia que no admet imitacions i que els ha portat durant aquests 10 anys a centenars de ciutats i pobles de tot els Països Catalans, Espanya, i França.
La força del seu directe: Sherpah s'ha especialitzat en una combinació determinada, que consisteix fonamentalment a barrejar rumba i reggae, amb alguns eventuals tastets de cúmbia, "guaracha" i ska. Ho fan amb energia i amb una bona compenetració entre la secció de vents i la de ritme, amb profusió de percussions. El grup sona compacte i serveix de base perfecta a les dues veus, que es complementen molt bé: la masculina, enèrgica, i la femenina, delicada i amb molts matisos.
Sherpah desenvolupa una vessant molt diferent, a altres bandes, més fresca i desinhibida, la qual cosa dóna una idea de la seva gran versatilitat, i la varietat estilística dels seus deu components.
Sherpah amb tres discos, més de 400 directes, varis premis i reconeixements diversos, els quals avalen el "saber fer" d'una banda que basa el que és avui, en l'experiència, la creativitat i l'energia sense límits, proposant un espectacle alhora que ja festiu de per sí, instigui a reflexionar, a enaltir la crítica social i el "lliure pensament".

Crònics  - Reggae, ska i molt més! Es vam formar l'any 2008 i actualment han trepitjat vora 70 escenaris. Festa i bon humor, sempre mantenint una actitud crítica amb la societat actual, és la marca de la casa. Escolta'ls aquí.

Preu: Anticipada 5€ / Taquilla 9€ - Compra-les aquí.
Entrades anticipades: Cal Manel, Itaca, Sibelius, Solans

Et pot interessar

Celler Abadal
Dissabte 22 de juny, 10h
Avinyó
La Revetlla de la Seu
Diumenge 23 de juny, 21h
Manresa
Oliver Twist
Dimecres 19 de juny, 19h
Manresa
Nits de Joc al CAE
Dijous de juny, 21:30h
Manresa
Atrium, 7 vins amb història
Diumenges de juny, 11h
Artés