Música
,
2016
Divendres 13 de maig, 22:30h
Sala Stroika
Manresa

Concert 'Sherpah' + 'Crònics'

Sherpah - Parlar d'ells és parlar de rumba mestissa i vitalícia, una banda que ha sabut elaborar una fórmula musical pròpia que no admet imitacions i que els ha portat durant aquests 10 anys a centenars de ciutats i pobles de tot els Països Catalans, Espanya, i França.
La força del seu directe: Sherpah s'ha especialitzat en una combinació determinada, que consisteix fonamentalment a barrejar rumba i reggae, amb alguns eventuals tastets de cúmbia, "guaracha" i ska. Ho fan amb energia i amb una bona compenetració entre la secció de vents i la de ritme, amb profusió de percussions. El grup sona compacte i serveix de base perfecta a les dues veus, que es complementen molt bé: la masculina, enèrgica, i la femenina, delicada i amb molts matisos.
Sherpah desenvolupa una vessant molt diferent, a altres bandes, més fresca i desinhibida, la qual cosa dóna una idea de la seva gran versatilitat, i la varietat estilística dels seus deu components.
Sherpah amb tres discos, més de 400 directes, varis premis i reconeixements diversos, els quals avalen el "saber fer" d'una banda que basa el que és avui, en l'experiència, la creativitat i l'energia sense límits, proposant un espectacle alhora que ja festiu de per sí, instigui a reflexionar, a enaltir la crítica social i el "lliure pensament".

Crònics  - Reggae, ska i molt més! Es vam formar l'any 2008 i actualment han trepitjat vora 70 escenaris. Festa i bon humor, sempre mantenint una actitud crítica amb la societat actual, és la marca de la casa. Escolta'ls aquí.

Preu: Anticipada 5€ / Taquilla 9€ - Compra-les aquí.
Entrades anticipades: Cal Manel, Itaca, Sibelius, Solans

  • imatge de control 1per1